Glutenvrije oliebollen zonder rozijnen(4

€ 5
99

Witte glutenvrije gefrituurde bol op basis van tapiocazetmeel, maïszetmeel en rijstebloem. Bereidingswijze: 10-12 minuten in het midden van een voorverwarmde oven op 200 graden. 3 minuten op 450 watt in de magnetron.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Glutenvrij. Vegan. Lactosevrij. Tarwevrij.

Seizoenen van assortimenten

Dit product is door assortiment 'Oud & Nieuw'
leverbaar op 30-12 & 31-12. Dit product is door assortiment 'Kerst'
leverbaar van 5-12 tot en met 31-12.

Allergene stoffen

Sulfiet

Sulfiet

Bereidingswijze

Product 12 uur voor consumptie laten ontdooien. Folie en bakje verwijderen voor afbakken. Verhitten in een voorverwarmde oven op 200°C. Afbaktijd 10-12 minuten. Airfryer ca. 10 minuten op 180 C Let op elke oven/airfryer is anders. Bovengenoemde bereidingszije is dan ook een indicatie